Verhuizing

Verhuizing

Vele parochianen weten al dat ik ga verhuizen, omdat de pastorie bij de Gummaruskerk in Steenbergen opgenomen wordt in een nieuwbouwplan van Stadlander. Een paar jaar geleden al heeft Stadlander gevraagd of zij de pastorie in hun plannen mogen betrekken. Mede na overleg met het bisdom, het bestuur en de PKC Gummarus hebben we besloten aan deze bouw van sociale, duurzame huurwoningen mee te werken. Sinds vrijdag woon ik samen met mijn huisgenote Greet van Remoortele, die parttime in dienst blijft voor de pastoriehuishouding, in Oud-Vossemeer in een eigen huis. Het adres is: Coentjesweg 14, 4698 CM Oud-Vossemeer. Mijn mobiele telefoonnummer blijft hetzelfde: 06-12866859. De pastorie in Steenbergen blijft voorlopig in beheer van onze parochie met het bekende telefoonnummer: 0167-563129.

In het rooster van de vieringen zal er weinig veranderen. Ik blijf in de acht kerken vieringen in de week doen en in het weekend.

Pater Bertus blijft wonen in de Sint Annaparochie in de pastorie van Nieuw-Vossemeer en ik nu in de Sint Christoffelparochie in Oud-Vossemeer. Pastoraal werkster Lenie blijft in Roosendaal wonen. Ik hoop vanaf mijn nieuwe adres voor alle parochianen in de beide parochies bereikbaar te blijven en beschikbaar te zijn. Moge Gods zegen rusten op ons werken voor de missionaire kerk samen met u als parochianen.

pastoor Hans de Kort